NOU
  • Aparat de vidat alimente ECG VS 110 B10, 100 W, 28 cm, finisaj otel inox - Img 1
  • Aparat de vidat alimente ECG VS 110 B10, 100 W, 28 cm, finisaj otel inox - Img 2
  • Aparat de vidat alimente ECG VS 110 B10, 100 W, 28 cm, finisaj otel inox - Img 3

Aparat de vidat alimente ECG VS 110 B10, 100 W, 28 cm, finisaj otel inox

349,90 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU MKTMIRGO-VS110B10

Descriere

Economiseste bani pe termen lung si evita risipa de alimente !

Aparatul de vidat de la ECG este un accesoriu perfect in bucatarie, cu un design elegant si o utilizare usoara. VS 110 B10 scoate aerul din punga cu alimente pentru a ajuta la mentinerea prospetimii acestora, prelungind astfel de 5 ori timpul de pastrare. Un asemenea dipozitiv iti permite cumpararea de alimente in cantitati mai mari, pe care le poti sigila si congela pentru a preveni risipa.

Sigilarea cu vacuum a alimentelor reduce cantitatea de oxigen din pachet, in acest fel prevenind dezvoltarea bacteriilor care cauzeaza alterarea alimentelor. In plus, vidarea alimentelor le protejeaza de deshidratare si economiseste spatiu de depozitare, deoarece pachetele vidate ocupa mai putin loc in congelator sau in frigider. Pachetul contine 10 pungi pentru vidat si ulterior se pot achizitiona separat seturi de 20 de pungi.


Detalii

SKU
MKTMIRGO-VS110B10
Categorii
Brand
ECG
Dimensiune
1, 39, 5x5, 9x8

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.