Aspirator auto portabil cu zgomot redus cu cablu USB GOJEMA, ABS/PC/otel inoxidabil, negru, 4000 mAh, 22 x 17 x 6 cm

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 8
Cod produs - SKU PX001QMHI7R

Descriere

Lucru ușor și puternic: design ergonomic portabil, greutate redusă, dar aspirație puternică și bule de praf. Motorul de ieșire super puternic Power120W oferă o putere puternică de aspirație de până la 9000 pa, aspirator umed / uscat, doar lumină de 380 g. Calitate înaltă și durabilă: aspiratorul wireless este fabricat din ABS, PC și oțel inoxidabil, fiecare parte a aspiratorului de curățare a mașinii a fost testată riguros. Echipat cu 2 tipuri de capete de perie pentru a vă satisface diferitele nevoi de curățare. Funcție de încărcare rapidă: USB reîncărcabil, încorporat 4000 hh, viteza motorului până la 50000 rpm, tehnologie de încărcare rapidă, încărcare rapidă de 3 ore (protecție la supraîncărcare), vă poate oferi aproximativ 30 de minute de timp de lucru continuu, ceea ce este suficient pentru a gestiona majoritatea zonelor casei / biroului / mașinii.

Detalii:

Material; ABS/PC/ otel inoxidabil

Culoare: negru

Dimensiuni: 22 x 17 x 6 cm 

Detalii

SKU
PX001QMHI7R
Categorii
culoare
Negru
Material
ABS, Oțel inoxidabil, pc

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.