Banda elastica pentru cusut Naramaki, polietilena/cauciuc, verde, 3 x 100 cm

26,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 88
Cod produs - SKU PB0BR7YCM54

Descriere

Banda elastică pentru cusut Naramaki este ideală pentru diverse proiecte de confecționare și reparație. Fabricată din polietilenă și cauciuc, această bandă verde are dimensiuni de 3 x 100 cm și oferă flexibilitate și extensibilitate excelente. Utilizată în mod obișnuit pentru a adăuga elasticitate la haine, lenjerie sau accesorii, banda este perfectă pentru ajustări de mărime, crearea de manșete sau inserarea în cusături. Durabilitatea materialului asigură o performanță de lungă durată, iar culoarea verde adaugă un aspect discret și profesional. Ușor de cusut și de integrat în diferite proiecte de croitorie, banda Naramaki este un instrument esențial pentru orice atelier de confecție.

Detalii:

Culoare: verde

Material: polietilena/cauciuc

Dimensiune: 100 x 3 cm

Detalii

SKU
PB0BR7YCM54

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.