Branturi ortopedice Popzoom, TPU/EVA, rosu, marimea 48-49

64,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 34
Cod produs - SKU PX001K7ECGX

Descriere

Branțurile ortetice Popzoom oferă o aderență suplimentară fermă, distribuie greutatea și reduce impactul la fiecare pas. Suportul încorporat pentru călcâi poate menține oasele piciorului vertical și echilibrat pentru a asigura stabilitatea. Pernuța metatarsiană poate ușura presiunea și oboseala piciorului.

Branțurile ortopedice de pantofi Popzoom au o piesă de susținere rigidă din TPU care este adaptată arcului piciorului și poate ameliora presiunea asupra zonei arcului, înconjoară eficient arcul și protejează arcul la mers.

Suportul mecanic în trei puncte ameliorează durerea și disconfortul cauzat de aplatizarea arcului piciorului și corectează eficient postura de mers.

Material de amortizare și spumă EVA respirabilă, stratul de susținere se adaptează formei piciorului cu efect de rebound și de amortizare.

Strat inferior cu model anti-alunecare din spumă tare EVA, strat de sprijin puternic, protejează branțul și TPU nu se deformează, cu model anti-alunecare pentru a împiedica mișcarea branțului.

Detalii:

Material: TPU/EVA

Culoare: rosu

Marime: 48-49

Detalii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.