Cablu de internet de mare viteza OFNPFTTH, nailon, RJ45, 10Gbps, 600MHz, 3 m

80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 80
Cod produs - SKU PX001NWI21L

Descriere

Cele mai rapide cabluri de corecție CAT7 sunt realizate cu 4 fire de cupru ecranat (SSTP) pentru a rezista interferențelor externe, construite cu conectori RJ45 placați cu aur pentru a asigura durabilitate și o conexiune sigură și acoperite cu o manta dublă din fibră de nailon țesute pentru a menține aspect elegant și durabil. Cablurile împletite din nailon CAT 7 au un design plat care le permite să treacă sub covor și să se alinieze mai ușor cu peretele, iar cablurile plate CAT 7 sunt super flexibile și pot fi îndoite prin colțuri și birouri. Cu acest cablu plat subțire pentru computer, puteți economisi mult spațiu pentru cablare de-a lungul casei și biroului dvs.

Detalii:

Material: nailon

Culoare: albastru

Dimensiuni: 3 m 

Detalii

SKU
PX001NWI21L
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.