Cablu Ethernet CAT7 Ofnpftth, nailon/metal, roz/negru, 3 m

79,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 35
Cod produs - SKU PX001NWG7OF

Descriere

Design superior: Cele mai rapide cabluri de corecție CAT7 sunt construite cu 4 nuclee de cupru răsucit ecranat (SSTP) pentru a rezista la interferențe externe, construite cu conectori RJ45 placați cu aur pentru a asigura durabilitate și o conexiune sigură și acoperite cu o manta din fibră de nailon dublă împletită. pentru a păstra aspectul elegant și de lungă durată.

Cablurile Ethernet împletite din nailon, CAT 7, au un design plat care le permite să treacă sub covor și să se potrivească mai ușor în pereți. Cablurile plate CAT 7 sunt super flexibile și pot fi pliate în colțuri și birouri. Cu acest cablu plat și subțire pentru computer, economisiți mult spațiu de cablare în casă sau birou.

Detalii: 

Culoare: roz/negru

Material: nailon/metal

Lungime: 3 m

Detalii

SKU
PX001NWG7OF
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.