Cablu USB C la USB C CFinke, aluminiu/nailon, negru/gri, 50 cm

18,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 24
Cod produs - SKU PX001NRZWDH

Descriere

Încărcare rapidă de 60 W ca un fulger: cablul CFinke USB C la USB C 2 bucăți acceptă Power Delivery 3.0 și Quick Charge 4.0/4.0+. Pentru smartphone-uri, tablete și laptopuri cu port USB C, puterea de încărcare poate ajunge la 60 W. Galaxy S22 Ultra poate fi încărcat complet în 60 de minute. 

Fibra puternică, cel mai flexibil și durabil material, mărește tracțiunea cu 200%. Rezistă la peste 15.000 de teste de îndoire. Carcasa din aluminiu de înaltă calitate face cablul mai puternic, cablul de nailon împletit de tip C oferă o durabilitate suplimentară și previne încurcarea.

Detalii: 

Culoare: negru/gri

Material: aluminiu/nailon

Lungime: 50 cm


Detalii

SKU
PX001NRZWDH
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.