Caiet cu spira pentru schite Tbc, hartie, 13,9 x 21,5 cm, 100 coli

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 8
Cod produs - SKU PB08GC617QR

Descriere

Caietul cu spirală pentru schițe Tbc este ideal pentru artiști și iubitori de desen. Măsurând 13,9 x 21,5 cm, acest caiet oferă un format compact și convenabil pentru portofel și ușor de utilizat în mișcare. Cu 100 de coli de hârtie de calitate, este perfect pentru realizarea schițelor, desenelor sau notițelor artistice. Hârtia este potrivită pentru diverse medii de desen, oferind o suprafață netedă și plăcută la utilizare. Designul cu spirală permite o deschidere completă și confortabilă, facilitând lucrul cu paginile din față și din spate. Ideal pentru utilizare acasă, la școală sau în studio.

Detalii: 

Material: hartie

Dimensiune: 13,9 x 21,5 cm

Numar coli: 100

Detalii

SKU
PB08GC617QR

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.