Cana pentru lapte Yesland, otel inoxidabil, multicolor, 340 ml, 9 x 8 x 6,9 cm

42,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PX001EK0TOZ

Descriere

Ulciorul nostru cu aburi cu lapte și stiloul pentru cafea sunt fabricate din oțel inoxidabil. Distribuie căldura în siguranță, rezistent la rugină, rezistent la pete, non-toxic, incasabil în utilizarea zilnică. Măsurați laptele, apa, lichidul, smântâna sau spuma în acest dispozitiv de spumare a laptelui. Este perfect pentru spumarea sau aburirea laptelui pentru espresso, cappuccino sau ciocolată caldă. Echipat cu un orificiu îngust care este perfect pentru turnare și un stilou latte art poate modela modele frumoase de cafea pentru arta cappuccino și arta latte.

Detalii:

Material: otel inoxidabil

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 9 x 8 x 6,9 cm 

Detalii

SKU
PX001EK0TOZ
culoare
Multicolor
Material
Oțel inoxidabil

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.