Cititor de carduri 5 in 1 Arkidyn, CF, SD, Micro SD, TF, MS, gri/negru

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Cod produs - SKU PX001FAQICV

Descriere

Cititorul de carduri USB-C integrat oferă viteze mari de date pentru citirea și scrierea a 5 tipuri de carduri diferite: CF (Compact Flash), SD (Secure Digital), Micro SD (TF), MS ( Memory Stick) și M2. Acest cititor de carduri de memorie multiplu USB C 3.0 satisface nevoile dvs. pentru aproape fiecare card.

【Citire simultană】: (NOTĂ: cardul TF și cardul MS nu pot fi citite în același timp). Cititorul de carduri flash permite citirea simultană a mai multor sloturi pentru carduri, eliminând nevoia de conectare și deconectare. Acest lucru vă va îmbunătăți considerabil eficiența muncii.

Acest cititor de carduri USB3.0 acceptă card CF, CF de mare viteză (UDMA), card SD, SDXC (până la 2 TB), SDHC, Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC, TF, Carduri de memorie MS, M2, XD etc. Este, de asemenea, un cititor de carduri care poate citi și scrie până la 4 carduri în același timp.

【Cititor de carduri USB C 3.0 puternic】: oferă acces mai eficient la laptopuri, tablete și telefoane prin slotul USB-C. Viteza cititorului de carduri de până la 5 Gbps, compatibil cu USB 2.0 și USB 1.1. Plug to play, acceptă schimbarea la cald și fără instalare de drivere, transfer de date pe diferite computere oricând și oriunde, ușor de utilizat. (NOTĂ: Viteza finală a datelor este determinată de tipul cardului și al slotului USB).

Detalii: 

Culoare: negru/gri

Material: metal/PVC

Detalii

SKU
PX001FAQICV
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.