Conector Splitter RJ11SinLoon, plastic, negru, 39 x 33 x 20 x 18 mm

26,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001H0G6AN

Descriere

Splitter telefon bidirecțional: Ambele capete ale splitterului de telefon 1 până la 2 este o interfață 6P6C RJ11, 1 femeie la 2 femei este utilizată pentru a adera la două telefoane cu fir RJ11 la o singură linie telefonică, ceea ce face mai convenabilă utilizarea a 2 telefoane sau mașini FAX.Fără pierderi de semnal: placă PBC groasă, puternică și durabilă, pentru a evita problema deteriorării expuse, rezistentă la temperaturi ridicate, durată de viață mai lungă, se utilizează splitterul RJ11 6P6C și ajută la extinderea sau repararea cablurilor de conectare existente. Acest cuplaj în linie oferă o transmisie de date mai rapidă fără pierderi de semnal.

Mici și rafinate: RJ11 de sex feminin la 2 femei 6P6C Online Telefon Extension Adapter mici și rafinate în dimensiune care oferă o gamă completă de soluții pentru voce, home networking, birou acasă și audio.

Material: calitate ridicată a sunetului, miez de ac din aur placat cu cupru, semnal de transmisie stabil. Performanță bună de contact și transmisie, oferă o garanție puternică de transmisie stabilă a datelor, ușor de utilizat, conexiune convenabilă, fără distorsiuni statice sau sunet. Carcasă din plastic RJ11 din material ecologic pentru a proteja structura internă a cipului, izolația interioară, capacitatea puternică anti-interferență și coeficientul de atenuare a semnalului scăzut.

Detalii

SKU
SX001H0G6AN
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.