Covor durabil Super Soft Shaggy Ou de rata 120 x 170cm

136,50 Lei (TVA inclus) 210,00 Lei valabil pana la 07 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU KUKO3680.56912950

Descriere

Designul simplu și elegant al acestui covor Super Soft Premium Handmade Shag este realizat manual, care va completa interiorul tradițional și contemporan al casei dumneavoastră. Acest covor va aduce căldură podelelor din lemn de esență tare sau gresie și va adăuga un plus de stil sufrageriei, dormitorului sau zonei de zi.

Caracteristici

  • Covorul adaugă o notă elegantă atmosferei interioare sufrageriei, dormitorului, camerei pentru copii
  • Fabricat manual cu microfibre moi, groase, din polipropilenă, pentru a asigura un covor durabil și de lungă durată; microfibrele sunt strâns îmbinate pentru un aspect bogat și luxos
  • Acest covor este ușor de curățat, rezistent la pete și practic fără vărsare; curățați regulat cu aspiratorul, după cum este necesar, pentru a menține covoarele strălucitoare în orice moment, curățați-le la față dacă este necesar

Dimensiuni: 120 x 170cm

Grosime 4.5cm

Material: microfibră



Detalii

SKU
KUKO3680.56912950

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.