Covor Kanja My Home, lana/bumbac, nisip, 80 x 150 cm

162,00 Lei (TVA inclus) 270,00 Lei valabil pana la 26 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 2
Cod produs - SKU POTA10091715/2

Descriere

Covorul cu model "Kanja" aduce stilul rustic în camera ta. Acest covor dreptunghiular poate adăuga accente moderne în dormitor sau sufragerie. În decorarea în stilul modern-rustic, textilele joacă un rol esențial. Ele transmit confort și o atmosferă relaxată, mai ales când sunt combinate cu tonuri naturale și accesorii potrivite.
Acest covor se potrivește perfect unui stil de viață sustenabil și creează o atmosferă relaxată acasă. Cu o structură robustă și material durabil, poate servi ca un element versatil. Este, de asemenea, ușor de întreținut. Cu o înălțime de 9 mm, este mai puțin susceptibil la murdărie și praf, făcându-l ușor de întreținut. De asemenea, este potrivit pentru încălzirea prin pardoseală, oferind o bază călduroasă în camerele potrivite, cum ar fi cele cu parchet laminat sau gresie.
Covorul inspirațional "Kanja" de la Casa Mea adaugă o notă de bun gust în orice încăpere.

Detalii:

Material: lana/bumbac

Culoare: nisip

Dimensiuni: 80 x 150 cm 

Greutate de 1,7 kg/m²

Înălțime totală de 9 mm

Potrivit pentru încălzire prin pardoseală

Detalii

SKU
POTA10091715/2
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.