Covor pentru bradul de Craciun BLAZOR, blana ecologica, alb, 120 cm

30,00 Lei (TVA inclus) 50,00 Lei valabil pana la 26 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001LXZ279

Descriere

Covorul pentru bradul de Craciun Blazor este un accesoriu elegant si confortabil, perfect pentru a adauga un strop de caldura si eleganta decorului tau de Craciun. Este fabricat din blana ecologica de inalta calitate si are o lungime de 120 cm, astfel incat sa acopere baza bradului intr-un mod placut si uniform.

Covorul are o culoare alba, care se asorteaza perfect cu decoratiunile de Craciun si creeaza o atmosfera primitoare si luminoasa in orice incapere. Blana ecologica este moale si confortabila la atingere, astfel incat copiii si animalele de companie se vor putea juca pe covor fara nicio problema.

Produsul este usor de curatat si intretinut, putand fi spalat in masina de spalat la o temperatura joasa, fara a se deteriora. In plus, datorita materialului din care este fabricat, acest covor pentru bradul de Craciun poate fi folosit timp de multi ani fara a se deteriora.

Detalii: 

Culoare: alb

Material: blana ecologica

Dimensiune: 120 cm

Detalii

SKU
SX001LXZ279

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.