Covoras pentru baie LinTimes, PVC, multicolor, 50 x 80 cm

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 10
Cod produs - SKU PB0B67QLT3J

Descriere

Covorul pentru baie LinTimes, din PVC și de culoare multicoloră, măsoară 50 x 80 cm, fiind ideal pentru a adăuga un strop de culoare și confort în baie. Fabricat din PVC de calitate, acest covor este rezistent la apă, ușor de curățat și antiderapant, oferind siguranță și stabilitate pe suprafețele umede. Designul său vibrant adaugă o notă veselă și proaspătă în decorul băii, în timp ce dimensiunile sale asigură o acoperire suficientă pentru a proteja podeaua și a oferi un confort plăcut sub picioare. Perfect pentru a îmbunătăți atât funcționalitatea, cât și estetica băii tale.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: PVC

Dimensiune: 50 x 80 cm

Antiaderent: da

Detalii

SKU
PB0B67QLT3J

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.