Decoratiune iluminata de Halloween model schelet Geulieby, 3 piese, plastic, alb/rosu, 100 led-uri

113,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 11
Cod produs - SKU PX001TQN09F

Descriere

 Set de schelete decorative de Halloween: Setul de decorațiuni de schelet din 3 piese constă dintr-o pereche de mâini de os și un craniu. Scheletele reci răspândesc o dispoziție înfiorătoare. Se combină bine cu pietre funerare, au vrut să scoată un schelet din mormânt.

Halloween schelet luminos: lumini roșii lungi de 5 metri cu 100 de becuri înfășurate în jurul a 2 mâini schelet strălucitoare de Halloween, luminițele au 2 moduri din care să aleagă (lumină constantă, intermitent). Ochii alb cald și strălucitori și scheletul realist combinați cu lumini roșii misterioase care radiază o strălucire înfricoșătoare și oferă oamenilor un sentiment de groază, care se potrivește foarte bine cu atmosfera de Halloween.

 Ușor de instalat și reglat: fiecare braț este echipat cu un vârf de pământ, puteți introduce brațele bine în pământ și plasați cranii între ele. Maxilarul craniului poate fi deschis și închis după dorință, iar încheietura mâinii și articulația pot fi îndoite liber, astfel încât să poți poza în orice mod dorești.

Detalii:

Material: plastic

Culoare lumini: rosu

Dimensiuni luminite: 5 m

Craniu: 13 x 15 x 19,5 cm 

Maini:46 x 10 cm 

Detalii

SKU
PX001TQN09F

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.