Draperie Lilijan Home & Curtain, poliester, ecru, 140 x 350 cm

240,00 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PCLIJ1027.89308585C

Descriere

Draperia Lilijan Home & Curtain este o alegere elegantă pentru a adăuga un strop de rafinament și confort în orice cameră. Confecționată din poliester de calitate, această draperie are o nuanță caldă de ecru, ce se integrează ușor în diverse scheme de decor. Cu dimensiunile de 140 x 350 cm, este ideală pentru feronerie standard și oferă o acoperire generoasă, asigurând intimitate și control asupra luminii naturale. Ușor de întreținut, acest accesoriu nu doar că îmbunătățește aspectul estetic al încăperii, dar contribuie și la crearea unei atmosfere confortabile și primitoare.

Detalii: 

Culoare: ecru

Material: poliester

Dimensiune: 140 x 350 cm

Detalii

SKU
PCLIJ1027.89308585C
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.