Drona cu camera HD 1080P QQPOW, Flip 360°, control prin gesturi, 2 baterii, 20 minute de zbor, negru, 20 x 20 x 10 cm

250,00 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001S5MNTP

Descriere

Cameră 1080 și transmisie ✈ FPV Echipat cu o cameră HD 110P cu unghi larg de 1080° cu unghi reglabil, care captează videoclipuri de înaltă calitate și imagini aeriene clare. Cu transmisia imaginii FPV, puteți vedea cerul și lumea dintr-un flux video live prin intermediul smartphone-ului / aplicației.  Design pliabil și ușor de controlat ✈ Drona este pliabilă și convenabilă pentru a fi luată în aer liber. Funcția de pornire sau aterizare cu un singur buton, menținerea altitudinii de zbor și modul fără cap facilitează operarea dronei. Este ideal pentru începători și fotografi. Jucărie pentru interior ✈ și exterior Nu numai o jucărie zburătoare pentru copiii și prietenii tăi, ci și o conexiune comunicativă între tine și copilul tău. Perfect pentru utilizare în interior și exterior. Un cadou minunat pentru ziua de naștere sau Crăciunul copiilor.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: negru

Dimensiuni: 20 x 20 x 10 cm

Detalii

SKU
SX001S5MNTP
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.