Dulap pentru bucatarie cu roti Keper, lemn masiv/otel inoxidabil, natur/argintiu, 115 x 46 x 92 cm

1.038,00 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PVDCF1302.51174633C

Descriere

Ai nevoie de mai mult spațiu de lucru în bucătărie, spațiu suplimentar de depozitare sau o extensie pentru masa de lucru? Această insulă de bucătărie versatilă poate fi folosită în toată casa ta. Indiferent unde l-ai pune, cu siguranță va ieși în evidență. Rafturile practice sunt ideale pentru a pune pe ele vase sau pahare pentru depozitare. De asemenea, puteți depozita ustensile mai mari în spatele ușii elegante. Datorită roților de înaltă calitate, acest cărucior de bucătărie poate fi folosit oriunde și este întotdeauna acolo unde este nevoie. Acest cărucior impresionează prin materiale rezistente și un design atractiv.

Detalii: 

Culoare: natur/argintiu

Material: lemn masiv/otel inoxidabil

Dimensiune: 115 x 46 x 92 cm

Cu roti: da

Detalii

SKU
PVDCF1302.51174633C
Tip produs
Dulap de bucatarie
culoare
Argintiu, Natur
Material
Lemn masiv, Oțel inoxidabil

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.