Fotoliu pivotant Flower Dutchbone, catifea, negru, 76 x 86 x 74 cm

1.504,75 Lei (TVA inclus) 2.315,00 Lei valabil pana la 07 iul.
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU YDVB1126.56482029

Descriere

Cu fotoliul negru Flower de la marca Dutchbone adaugi glamour vintage sufrageriei tale. Acest șezlong elegant, dintr-o țesătură catifelată, amintește de hotelurile și barurile șic din trecut.

Fotoliul Flower este acoperit cu o țesătură moale de catifea de culoare neagră. Scaunul este finisat cu un ornament la cusături. Combinația dintre țesătura luxoasă și detaliile din finisaj asigură că acest scaun emană multă clasă. Nu numai că fotoliul Flower arată foarte frumos, dar este și foarte confortabil. Datorita piciorului pivotant din metal negru, acest scaun este si foarte usor de rotit. Atât de frumos și funcțional!

Fotoliul Dutchbone Flower este un scaun elegant și luminează orice sufragerie. Acest scaun își face treaba, mai ales într-un stil retro, nou clasic sau industrial.

Detalii: 

Dimensiunea totală: 76 cm H x 86 cm L x 74 cm A
Scaun: 45 cm H x 58 cm L x 57 cm A
Spătar: 31 cm h
Greutate totală: 36,05 kg
Căptușită: da

Detalii

SKU
YDVB1126.56482029
Categorii
culoare
Negru
Stil
Vintage
Material tapițerie
Catifea

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.