Guler cervical Tech Love, otel aliat, gri/albastru, 8-15 cm / 38-55 cm

309,00 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001GP7BIZ

Descriere

Stretcher gât se potrivește celor mai mulți oameni, deoarece permite tracțiune simetrică a curburilor coloanei vertebrale diferite. Înălțime reglabilă de la 3,2" la 6,0" (8cm-15cm), circumferința gâtului este de 15" până la 22" (38cm-55cm). Vă rugăm să măsurați dimensiunea înainte de a cumpăra, dacă se încadrează în intervalul de mai sus, acesta poate fi utilizat cu încredere.[ Reglabil & Stabilitate ] Există 6 coloane de aer în acest gât Bretele. În timpul inflației, inelul gâtului împinge occiputul în sus și umerii în jos, astfel încât coloana cervicală să fie decomprimată treptat și ușor. Cu o pompă de aer detașabilă pentru inflație stabilă și deflație. Targa gâtului versiunea noastră îmbunătățită are două butoane, butonul din față reglează înălțimea bretelei gâtului, iar butonul din spate ajustează etanșeitatea. Acesta poate fi ajustat pentru a vă oferi cea mai confortabilă experiență.

Dispozitivul de tracțiune a gâtului cervical realizat printr-un cadru din oțel, tracțiune sincronizată pe ambele părți pentru a menține echilibrul, materialul ușor, respirabil nu este înfundat și poate fi purtat pentru o lungă perioadă de timp. Purtați doar gulerul gâtului cervical timp de o jumătate de oră pe zi, gâtul poate fi complet odihnit și relaxat. Poate fi purtat acasă sau la birou fără a afecta viața de zi cu zi.

Detalii

SKU
SX001GP7BIZ

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.