Joc interactiv Bounce Game MEISHANG, plastic, albastru/negru/galben

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001ORFI8Z

Descriere

 Acesta este un joc clasic de masă care este împărțit în două echipe pe baza culorii mingii de sărituri și testează strategia jucătorului și coordonarea mână-ochi. Este perfect pentru petreceri de tot felul și este întotdeauna foarte distractiv. Joc interactiv de familie: Bounce ball board este o alegere bună pentru a instrui coordonarea mâinilor și picioarelor copiilor și pentru a consolida comunicarea părinților cu copiii. Încurajează inteligența copiilor și previne dependența pe termen lung de produsele electronice. Regulile jocului: Cursa pentru a recrea modelul de pe cartea provocării, lăsând bilele să sară în grilă! Prima culoare care completează modelul câștigă cartea! Prima echipă sau primul jucător cu trei cărți câștigă jocul. Concurează împotriva a până la 4 alți jucători. Material de înaltă calitate: acest set de joc cu mingea este fabricat din plastic de înaltă calitate, care este sigur și netoxic. Marginea fiecărei mingi de sărituri este netedă și nu rănește mâinile copiilor.

Detalii:

Material; plastic

Culoare: albastru/galben


Detalii

SKU
SX001ORFI8Z
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.