Lampadar arcuit Loreta din metal, H 170cm

420,00 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU VSNR1039.25038968

Descriere

Deși nu este un obiect complex, o lampă de podea este adesea exact dispozitivul de care aveți nevoie într-o cameră. Poate adăuga lumină suplimentară unui spațiu plin de prieteni apropiați. Poate oferi o strălucire ușoară pe măsură ce te apropii de o persoană dragă într-o seară romantică sau, poate da pur și simplu lumina potrivită pentru a citi într-o după-amiază ploioasă de duminică. 
Această lampă de podea este un upgrade la o bază de mobilier pentru casă. Curba grațioasă a sfeșnicului din metal negru permite luminii să se extindă peste mobilierul dvs., oferind iluminare directă, în jos, pe orice suprafață. Forma mare, în formă de clopot, a capului lămpii, cu finisajul său auriu izbitor, oferă stil în timp ce aruncă o strălucire largă și moale. Comutatorul de podea al lămpii vă permite să aprindeți și să opriți lampa cu doar o atingere a degetului.
Dimensiunile per total: 170cm H x 109,98cm W x 30cm D
Abajur: 30cm D
Greutatea totală: 11,52 kg
Lungimea cablului (cm): 200 cm
Voltaj: 220 volți
Putere maximă (per bec): 50 wați
Baza becului: E26 / mediu (standard SUA)
Material de fixare: Plastic; Metal
Finisaj de bază: Negru

Detalii

SKU
VSNR1039.25038968
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.