Lustră tip pendul Freya, cu 3 becuri

120,00 Lei (TVA inclus) 200,00 Lei valabil pana la 26 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU EGF4804.11142412

Descriere

Acest pandantiv cu trei becuri are un design geometric modern și culori calde de cupru pentru a adăuga o notă de stil și lumină oriunde ai nevoie de casă. Este la fel de potrivit pentru o insulă de bucătărie, pentru zona de luat masa sau un birou și este, de asemenea, minunat pentru a evidenția orice mobilier sau lucrare de artă preferată. Becurile nu sunt incluse.
Are are un design cu trei pandantive atârnat într-o linie. Acest tip de armătură arată superb atunci când este montat pe o masă de sufragerie sau pe o insulă de bucătărie pentru un impact maxim. Produsul emană stil industrial șic și design inspirat de epocă și ar fi o piesă excelentă pentru a îmbunătăți un interior minimalist, industrial sau contemporan.
Produsul are un design geometric cu un finisaj clasic din oțel de cupru. Cu stilul său de lumen expus, montajul completează un bec mare în stil retro. Acest accesoriu este o modalitate excelentă de a adăuga un accent de cupru la interiorul dvs., precum și de iluminare fără efort.
Dimensiuni: 110cm H x 79cm W x 17.5cm D
Greutatea totală: 2,056 kg
Înălțimea totală (suspendată): 110 cm
Lungimea firului: 90 cm
Material primar: metal
Număr de lumini: 3
Numărul de niveluri: 1
Baza becului: E27 / mediu
Voltaj: 240 volți
Putere maximă (per bec): 60 wați
Sursa de putere: cablat
Metoda de suspendare: sârmă
Finalizare: cupru

Detalii

SKU
EGF4804.11142412
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.