Lustra tip pendul Vedder, 3 lumini, metal/sticla, negru/cupru, 70 x 30 cm

219,60 Lei (TVA inclus) 366,00 Lei valabil pana la 26 sept.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PPFSL1163.65873142C

Descriere

Lustra tip pendul Vedder este o piesă de iluminat impresionantă și elegantă, perfectă pentru a aduce un aer sofisticat în orice încăpere. Aceasta dispune de trei surse de lumină și este realizată din metal și sticlă, asigurând durabilitate și calitate. Dimensiunile sale generoase de 70 x 30 cm îi conferă o prezență impunătoare în încăpere. Designul său combină nuanțe de negru și cupru, oferind un contrast subtil și rafinat. Lustra tip pendul Vedder poate fi amplasată cu eleganță deasupra unei mese de dining sau într-un living, aducând un plus de stil și lumină în spațiul dvs. interioar.

Detalii: 

Culoare: negru/cupru

Material: metal/sticla

Dimensiune: 70 x 30 cm

Numar lumini: 3

Tip soclu: E27

Voltaj: 230 volți
Puterea maximă (per bec): 60 W

Detalii

SKU
PPFSL1163.65873142C
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.