Manere de prindere cu aspirație pentru baie Newthinking, ABS, gri, 30 x 8,5 cm

68,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 4
Cod produs - SKU PX001TI966T

Descriere

Există doi indicatori de culoare la ambele capete ale mânerului de prindere pentru avertizare de siguranță, pentru a verifica dacă ventuza este în vid. Indicatorul de stare inițială va arăta roșu, iar indicatorul de stare de vid va arăta verde. Dacă indicatorul arată roșu după instalare, trebuie să îl instalați din nou. Când indicatorul este verde, trebuie să testați cu atenție dacă prinderea este fermă pentru a asigura o utilizare în siguranță.

Instalare fără găurire și portabil: mâner portabil de siguranță pentru duș cu fixare cu ventuză și eliberare rapidă! Barele de prindere cu aspirație sunt ușor de instalat, fără scule/fără găurire. Bara de prindere nu va dăuna suprafețelor atunci când este instalată și utilizată corect, designul portabil și detașabil poate fi aplicat și hotelurilor atunci când călătoriți.

Detalii:

Material: ABS

Culoare: gri

Dimensiuni: 30 x 8,5 cm 

Detalii

SKU
PX001TI966T

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.