Masa laterala Maughan, acril, alb, 50 x 40 x 50 cm

660,00 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PADUW1067.52303151C

Descriere

Masa laterală Maughan este o piesă de mobilier modernă și elegantă, perfectă pentru a adăuga un accent sofisticat în orice încăpere. Fabricată din acril alb, această masă are dimensiunile de 50 x 40 x 50 cm și se remarcă prin designul său transparent și simplu. Ideală pentru a fi utilizată lângă canapea sau pat, masa Maughan oferă un spațiu funcțional pentru a așeza băuturi, cărți sau obiecte decorative, aducând un plus de stil și lumină în livinguri, dormitoare sau holuri. Designul său minimalist și materialul acrilic fac din această masă un element versatil care se integrează ușor în diverse stiluri de decor.

Detalii: 

Culoare: alb

Material: acril

Dimensiune: 50 x 40 x 50 cm

Detalii

SKU
PADUW1067.52303151C
Tip produs
Masa laterala
Lungime
40 cm
Lățime
50 cm
Înălțime
50 cm
culoare
Alb
Material
Acril

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.