Mini proiector WiFi, Bluetooth Comaogo, plastic, alb/negru, 1080p

510,00 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 4
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PX001TPE8CT

Descriere

Spune-ți adio focalizării tradiționale pe roată manuală, miniproiectorul COMAOGO X10Pro vine cu focalizare electrică, poți obține o imagine calibrată instantaneu cu telecomandă printr-un singur clic de focalizare.

🎥[Proiector Office 4k] - Cu rezoluție nativă de 1080p Ultra High Definition, acest proiector portabil acceptă redarea video 4k, ceea ce oferă mai multă plăcere vizuală reală. Acest proiector 1080p are o luminozitate ridicată de 350 ANSI lumen, acceptă prezentarea documentelor de birou PDF Excel prin USB. Acest tip de portabilitate face micile tale întâlniri mai convenabile.

🎥[Proiector TV] - Spre deosebire de alte proiectoare care au nevoie de Chromecast sau TV stick suplimentar atunci când doriți să redați Netflix, Prime video, Youtube etc. Proiectorul TV COMAOGO poate încorpora mii de aceste aplicații, vă puteți bucura doar de aceste streaming video în Proiector TV X10Pro fără a cădea în problema de protecție a drepturilor de autor cauzată de oglindirea ecranului de pe telefoane.

🎥[Proiector Bluetooth WIFI] - Echipat cu cea mai recentă tehnologie WiFi 5G, vă puteți conecta dispozitivele iOS și Android la proiectorul WIFI prin funcția de Oglindire sau Casting a ecranului fără a converti cablul la un lucru atât de supărător. Garantând nicio întârziere în timpul jocului pe telefon. Acest proiector Bluetooth are un difuzor surround stereo încorporat care oferă fidelitatea audio originală. De asemenea, îl puteți conecta cu căști Bluetooth, difuzoare, căști.

Detalii: 

Culoare: alb/negru

Material: plastic

Detalii

SKU
PX001TPE8CT
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.