NOU
  • Mixer de mana ECG RS 836, 250 W, 6 viteze, functie Turbo, Alb - Img 1
  • Mixer de mana ECG RS 836, 250 W, 6 viteze, functie Turbo, Alb - Img 2
  • Mixer de mana ECG RS 836, 250 W, 6 viteze, functie Turbo, Alb - Img 3

Mixer de mana ECG RS 836, 250 W, 6 viteze, functie Turbo, Alb

149,90 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 5
Cod produs - SKU MKTMIRGO-RS836

Descriere

Mixerul de mana ECG RS 836 este un aparat electrocasnic util, practic si nu ocupa mult spatiu. Cele 6 trepte de viteza te ajuta sa mixezi compozitia in functie de nevoi si de consitenta acesteia. De asemenea, trepta Turbo te ajuta sa mixezi intr-un timp mult mai scurt.

Buton de inlaturare rapida a accesoriilor
Acest buton este foarte util si practic pentru ca prin simpla apasare accesoriile se vor desprinde de mixer. Astfel, utilizand acest buton vei putea sa detasezi paletele murdare fara sa te murdaresti pe maini.

Caracteristici remarcabile
Mixerul de mână puternic ECG RS 836 este un mare ajutor in bucătărie. În plus față de designul sau elegant, acest model are o gamă largă de echipamente și comenzi ușoare. O caracteristică importantă este forma ergonomică a mânerului, care asigură o operare confortabila, obținând întotdeauna cele mai bune rezultate.

Detalii

SKU
MKTMIRGO-RS836
Categorii
Brand
ECG

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.