Orteza pentru corectia degetelor de la picioare Koheel, plastic, alb/albastru

92,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 7
Cod produs - SKU PX001H90NCV

Descriere

HV este împărțit în două sisteme, un sistem de noapte și unul de zi. Sistemul de noapte necesită o corecție mai profundă, în timp ce sistemul de zi poate fi purtat confortabil în încălțăminte pentru a sprijini corectarea. Se completează reciproc

Îți poate antrena mușchii piciorului, tendoanele și alte părți ale corpului. Poate fi folosit și pentru a corecta funcția musculară incorectă. Pot face degetele de la picioare să stea în poziția corectă și prin această repoziționare pe termen lung se pot adapta la noua lor poziție. Frecvența de vibrație detectată de HV este folosită pentru ameliorarea articulațiilor mijlocului piciorului și, de asemenea, promovează efectul corector al acestora.

Acest dispozitiv vă oferă cea mai bună modalitate de a îmbunătăți lățimea și rezistența separării degetelor de la picioare. Separă degetele de la picioare în mod egal, ca și cum ai fi pe podea. Setările acestui dispozitiv de corecție vă vor stabiliza recuperarea după Hallux valgus.

Detalii: 

Culoare: alb/albastru

Material: plastic

Detalii

SKU
PX001H90NCV

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.