Pantofar Ebern Designs, PAL, gri beton, 32 x 35 x 70 cm

192,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Cod produs - SKU PVDBC3899.75085096C

Descriere

Acest organizator de pantofi este durabil si robust, pentru o durata lunga de utilizare. Are un design simplu, care se poate potrivi cu usurinta in spatiul dvs. de locuit existent. Suportul pentru pantofi are 5 rafturi, oferind spatiu amplu pentru a va pastra pantofii bine organizati. Acest raft pentru pantofi poate fi pozitionat pe sol sau il puteti agata de perete. Datorita usii care se deschide pe stanga sau pe dreapta, organizatorul de depozitare a pantofilor va protejeaza incaltamintea de praf si o tine departe de vedere. In plus, este usor de curatat cu o carpa umeda.

Detalii: 

Culoare: gri beton

Material: PAL

Dimensiune: 32 x 35 x 70 cm

Detalii

SKU
PVDBC3899.75085096C
Categorii
Tip produs
Pantofar
Lungime
32 cm
Lățime
35 cm
Înălțime
70 cm
culoare
Gri
Material
PAL

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.