Paravan East Urban Home, lemn masiv/panza, alb/verde, 172 x 135 x 3 cm

498,00 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PBDIQ8770.85076199C

Descriere

Paravanul este un element de echipament care oferă multe posibilități. Se caracterizează, printre altele, printr-un caracter practic. Roulu său de bază este de a împărți spațiul în mai multe zone într-un mod discret și estetic. Paravanele de cameră permit separarea interesantă a zonei destinate pentru relaxare de cea destinată pentru muncă. De aceea, paravanele sunt folosite adesea în camere de zi. Paravanele permit, de asemenea, ascunderea discretă a zonelor care nu ar trebui să fie pe deplin vizibile, de exemplu, un suport de haine sau un uscător de rufe. Așa că le puteți folosi în diverse moduri, în funcție de propriile nevoi și cerințe.

Detalii: 

Culoare: alb/verde

Material: lemn masiv/panza

Dimensiune: 172 x 135 x 3 cm

Detalii

SKU
PBDIQ8770.85076199C
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.