Pistol de vopsit Huepar Tools, cu accesorii, metal/plastic, multicolor, 450W, 800 ml

260,00 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PX001MXSUGN

Descriere

Sistemul electric de pulverizare de vopsea de 450 W are 3 modele de pulverizare unice, inclusiv vertical, circular și orizontal. Oferă un model de pulverizare precis pentru a obține un finisaj neted și de înaltă calitate, ideal pentru mese, scaune, garduri, dulapuri auto, pereți interiori sau meșteșuguri. (Recomandăm diluarea vopselei cu 60 DIN-S, multă pulverizare, eficiență de funcționare mai mare)

Detalii: 

 Vă rugăm să rețineți: Vâscozitatea maximă pe care o poate pulveriza acest sistem de pulverizare a vopselei este: 60 din/s.

Sistemul de pulverizare de vopsea Huepar Tools SG450 are 3 duze metalice (Φ1.0/1.8/2.6mm). Prin înlocuirea duzei corespunzătoare și reglarea butonului supapei de control pentru a regla grosimea vopselei, acesta este un design perfect pentru a vă economisi banii pe vopsea controlând în mod corespunzător debitul de vopsea. Cea mai bună distanță de pulverizare: 100-300 mm.

Pistolul electric de vopsea Huepar Tools SG450 are un design separat și poate fi asamblat cu ușurință fără unelte. Folosind peria de curățare și acul de presare incluse, puteți îndepărta orice vopsea întărită rămasă în mașină, asigurându-vă că obțineți cel mai bun spray posibil de fiecare dată.

Cauciucul anti-alunecare ABS este utilizat pe mânerul mașinii, făcându-vă munca mai lină. Garniturile duble sunt utilizate la racordul gurii pentru a asigura etanșarea mașinii, iar vopseaua pulverizată este mai uniformă.

Pachetul include: 1 * Sistem de pulverizare de vopsea, 1 * Cupa de masurare a vascozitatii, 3 * Duze de cupru, 1 * Pix de curățare, 1 * Perie de curățare, 3 * Filtru de vopsea, 1 * Filtru de aer, 1 * Garnitură frontală, 1 * Aspirație Garnitură de țeavă. 

Detalii

SKU
PX001MXSUGN

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.