Plasa si accesoriii pentru legume cataratoare Sinvanho, polietilena, verde, 3,6 x 1,8 cm

26,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001I1LA2Z

Descriere

Această plasă de alpinism vegetală este fabricată din polietilenă robustă, iar structura sa de plasă înnodată oferă plasei cea mai bună stabilitate, astfel încât să poată rezista fructelor relativ grele, cum ar fi castraveții și roșiile! Spalierul de 10 cm x 10 cm poate tine bine plantele si le poate impiedica sa se incurce si sa cada. Această plasă de sprijin pentru creșterea plantelor poate fi utilizată nu numai pentru plantele cățărătoare din grădini și grădini de legume, ci și pentru alte plante, cum ar fi iedera, trandafirii sau vița de vie sălbatică. Cu această plasă, grădina de legume nu numai că poate produce randamente ridicate, ci și să împiedice intrarea păsărilor și a animalelor de companie.

Detalii:

Material: polietilena

Culoare: verde

Dimensiuni: 3,6 x 1,8 cm 

Detalii

SKU
SX001I1LA2Z

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.