Rola de ata macrame Creative Deco, bumbac, verde, 100 m x 2-3 mm

55,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Cod produs - SKU PX001GS5Z7B

Descriere

Cu fire cu 15 fire, lungime de 100 de metri și grosime a firului de 2-3 mm, firul de bumbac Creative Deco este foarte lung și suficient de gros pentru a-i conferi o rezistență ridicată. Este moale, dar mult mai durabil decât șirurile obișnuite. Ambalat sub formă de bobină, nu se încurcă și îl puteți tăia la orice lungime. OBIECTIV – Datorită culorii sale vibrante, șnurul de bumbac este perfect pentru ambalare, ambalare, legare, aplicații de grădinărit, decorare, agățare și lucrări de artizanat. Puteți să-l utilizați pentru ambalarea cadourilor de Crăciun, pentru felicitări realizate manual, pentru decorarea vaselor, pentru legarea plantelor în grădinărit și multe altele.

Detalii:

Material; bumbac

Culoare: verde

Dimensiuni: 100 m  x 2-3 mm

Detalii

SKU
PX001GS5Z7B
culoare
Verde
Material
Bumbac

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.