Rola de piele autoadeziva Dikariya, piele PU, teracota, 40 x 150 cm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Cod produs - SKU PX001T16UZV

Descriere

Rola de piele autoadezivă Dikariya, din piele PU în nuanța teracotă, este ideală pentru a adăuga un strop de eleganță și culoare diverselor suprafețe. Cu dimensiuni de 40 x 150 cm, această rola este potrivită pentru personalizarea și îmbunătățirea aspectului interiorului mașinii, mobilierului sau altor obiecte. Materialul din piele PU oferă un finisaj sofisticat și rezistent, în timp ce aderența autoadezivă permite o aplicare ușoară și curată, fără necesitatea lipiciului suplimentar. Nuanța teracotă adaugă un ton cald și modern, contribuind la un decor elegant și contemporan.

Detalii: 

Culoare: teracota

Material: piele PU

Dimensiune: 40 x 150 cm

Autoadeziva: da

Detalii

SKU
PX001T16UZV

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.