Set 3 banderole si 3 plasturi pentru ochi Yisscen, textil, rosu/negru

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 15
Cod produs - SKU PX001LNCFTH

Descriere

Îmbunătățește-ți rutina de îngrijire cu setul Yisscen, care include 3 banderole și 3 plasturi pentru ochi. Fabricate din textil de calitate, banderolele sunt disponibile în culorile roșu și negru, oferind atât stil cât și funcționalitate. Sunt ideale pentru a fi utilizate în timpul relaxării acasă, în timpul exercițiilor de yoga sau în alte activități care necesită un suport confortabil și ușor ajustabil.

Plasturii pentru ochi din set sunt perfecti pentru a calma și a răsfăța zona sensibilă din jurul ochilor, reducând aspectul oboselii și al cearcănelor. Fiecare plasture este conceput pentru a se potrivi confortabil, oferind o senzație de răsfăț și hidratare. Setul Yisscen este ideal pentru a adăuga un plus de confort și îngrijire în rutina ta zilnică.

Detalii: 

Culoare: rosu/negru

Material: textil

Dimensiune banderola: 95 x 5 cm

Dimensiune plasture: 7 x 5,2 cm

Detalii

SKU
PX001LNCFTH

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.