Set 3 perii de curatare pentru caneluri si locuri greu accesibile Jesshiny, ABS, multicolor, 11 x 3,4 cm

28,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PX001NYX45N

Descriere

Perie de curățare multifuncțională: Capul nostru de perie se poate roti la 360 de grade într-o singură direcție, cu trei funcții diferite de perie de smuls silicon în formă de U, periuță de dinți împletită și perie de colț cu peri rigizi, potrivită pentru curățarea diferitelor obiecte, cești de cafea, cești termice, sticle de lapte, rafturi de gheață, deschideri de ferestre etc. Perie de curățare 3-în-1: Peria noastră de curățare este alcătuită din trei părți: 1. Perie în formă de U: Potriviți gura paharului pentru a curăța petele încăpățânate din jurul gurii paharului. 2. Gap Brush: Curățați canelurile înguste de pe peretele interior al capacului cupei. 3. Perie de colț cu peri rigizi: Îndepărtați murdăria din canelura colțului recipientului.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: ABS

Dimensiuni: 11 x 3,4 cm


Detalii

SKU
PX001NYX45N
culoare
Multicolor

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.