Set 56 cartonase pentru felicitari si 56 plicuri Kingozoyi, hartie, multicolor

39,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 10
Cod produs - SKU PB09QPH4X4G

Descriere

Setul de 56 de cartonașe pentru felicitări și 56 de plicuri Kingozoyi este ideal pentru a transmite mesaje personalizate și sincere în orice ocazie. Realizate din hârtie de calitate, cartonașele și plicurile sunt disponibile într-o gamă variată de culori multicolore, oferind opțiuni creative pentru fiecare eveniment sau sărbătoare. Fiecare cartonaș este pregătit pentru a fi completat cu mesaje personale, iar plicurile asortate adaugă un plus de eleganță și stil prezentării. Acest set este perfect pentru aniversări, mulțumiri, sărbători sau orice altă ocazie specială.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: hartie

Dimensiune plic: 8 x 11,5 cm

Dimensiune cartonas: 9 x 5,4 cm

Detalii

SKU
PB09QPH4X4G

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.