Set de 100 clipsuri de fixare si 70 pini colorati pentru reparare plafon auto Tochek, textil/plastic/metal, multicolor

81,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KR4SWL

Descriere

Complet echipat: Un set conține 100 de butoane de fixare gri, 70 de pini colorați, 1 măsură de bandă și 1 șurubelniță. Toate accesoriile pentru repararea acoperișului auto sunt incluse, nu trebuie să cumpărați un alt produs de reparații. Material: Niturile de reparare a acoperișului auto sunt realizate din țesătură de plasă de înaltă calitate, iar suprafața este echipată cu un strat special pentru a preveni rugina niturilor. Șuruburile electrolitice și baza electrolitică fac catarama mai stabilă. Ușor de utilizat: Repararea acoperișului auto a cataramelor acoperișului auto poate fi utilizată în combinație cu o varietate de interior auto, joacă rolul dublu de decorare și reparații. Niturile de acoperiș auto nu trebuie să-și petreacă o mulțime de timp sau abilități de instalare. Îl puteți folosi pentru a repara mașina acasă, pentru a economisi bani și pentru a fi convenabil, iar vehiculul dumneavoastră nu va fi deteriorat. Buton auto multifuncțional: Butoanele de reparare a acoperișului auto sunt utilizate în principal pentru a decora partea superioară a interiorului vehiculului pentru a fixa plafonul pe vehicul. Acestea sunt, în general, potrivite pentru majoritatea mașinilor de pe piață. Strânse și nu cad, ele fac interiorul mașinii spațioase.

Detalii:

Material: textil/plastic/metal

Culoare: multicolor

Detalii

SKU
SX001KR4SWL
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.