Set de 2 adaptoare USB C mama la USB C tata Oxsubor, metal/plastic, negru/argintiu

28,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 105
Cod produs - SKU PX001310HIX

Descriere

 Cu design la 90 de grade, adaptor USB C în unghi drept, este convenabil ca, cablurile să se blocheze și să vă protejeze cablul prin reducerea tensiunilor de utilizare zilnică, evitați îndoirea excesivă a cablurilor drepte care afectează durata de viață . De asemenea, poate reduce uzura dispozitivului dumneavoastră USB-C.

Detalii: 

Culoare: negru/argintiu

Material: metal/plastic

Plug&Play: nu este necesară instalarea driverelor. Adaptor USB C în unghi drept. Conectați și deconectați ușor fără a verifica orientarea conectorului. Transmisie de mare viteză de 10 Gbps. Suportă încărcare USB, date usb, usb OTG, hdmi, vga, ethener, funcție thundebolt.

Detalii

SKU
PX001310HIX
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.