Set de 2 adezivi pentru reparare tesaturi Jesshiny, lichid, transparent, 100 ml

36,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 31
Cod produs - SKU PX001PWHFJT

Descriere

Adeziv lichid de cusut: 50 ml adeziv textil rezistent la apa, o alternativa practica la ac si ata, pentru utilizare pe tesaturi si blugi, pentru repararea micilor daune, un instrument de inlocuire perfect pentru orice proiect de cusut.

Sigur pentru ingrediente: adezivul textil adeziv pentru țesături este fabricat din materiale netoxice și poate fi utilizat în majoritatea mediilor. Adezivul este transparent, moale și elastic după întărire.Robust și durabil: lipiciul de cusut are o rezistență ridicată și o bună rezistență la spălare și călcare. Poate fi lipit de țesături sensibile și puternice cu adeziv pentru țesături.

Detalii:

Culoare: transparent

Cantitale: 100 ml

Detalii

SKU
PX001PWHFJT

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.