Set de 2 comode Eyad, lemn masiv, maro, 28 x 28 x 75 cm

324,00 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PGLLH1786.99363433C

Descriere

Setul de 2 comode Eyad este o alegere elegantă și practică pentru a adăuga un plus de funcționalitate și stil oricărui interior. Fabricate din lemn masiv de calitate, aceste comode au un finisaj maro cald, ce le conferă un aspect rustic și natural. Cu dimensiunile de 28 x 28 x 75 cm, sunt ideale pentru a fi utilizate ca suport pentru lampi, decoratiuni sau pentru a depozita obiecte personale. Designul compact permite integrarea ușoară în diverse spații, de la livinguri la dormitoare sau birouri. Setul de comode Eyad aduce nu doar un aspect estetic plăcut, dar și durabilitate, fiind o alegere excelentă pentru cei care apreciază mobilierul de calitate.

Detalii: 

Culoare: maro

Material: lemn masiv de pin

Dimensiune: 28 x 28 x 75 cm

Numar sertare: 3

Detalii

SKU
PGLLH1786.99363433C
Categorii
Tip produs
Comoda
Lungime
28 cm
Lățime
28 cm
Înălțime
75 cm
culoare
Maro
Material
Lemn masiv

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.