Set de 2 covorase de bucatarie cu 2 fete INNOHOUSE, spuma de memorie din PVC, gri/alb, 46 x 124 cm / 46 x 75 cm

65,00 Lei (TVA inclus) 100,00 Lei valabil pana la 07 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU PX001LD0JNB

Descriere

1 covor reversibil cu 2 culori: alb și gri, covor de bucătărie, Innohouse Korea cu herringbone alb și gri. Perfect pentru bucătărie, baie, dormitor, spălătorie, birou etc. Alergător de bucătărie premium, cu grosimea de 16 mm, fabricat în Coreea de Sud, cu o pernă din spumă cu memorie de 16 mm grosime, realizată din PVC de înaltă calitate.Dimensiuni: 46 x 75 cm. Se potrivește perfect în majoritatea bucătăriilor, băilor, dormitoarelor etc. Antiderapant și impermeabil. Ambele părți sunt filme anti-alunecare de înaltă tehnologie; impermeabil, praf, ușor de curățat.

Detalii:

Material; PVC

Culoare: gri/alb

Dimensiuni: 46 x 124 cm / 46 x 75 cm

Detalii

SKU
PX001LD0JNB
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.