Set de 2 draperii Paris, poliester, multicolor, 175 x 140 cm

156,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Cod produs - SKU PEUCV4131.50158288C

Descriere

Setul de 2 draperii Paris este o alegere vibrantă și stilată pentru decorarea ferestrelor din locuința ta. Confectionate din poliester de înaltă calitate, aceste draperii sunt durabile și ușor de întreținut. Designul multicolor aduce un plus de dinamism și veselie în orice încăpere. Fiecare draperie are dimensiunile de 175 x 140 cm, fiind ideală pentru a se potrivi cu diverse dimensiuni de ferestre. Perfecte pentru livinguri, dormitoare sau camere de copii, setul de draperii Paris adaugă o notă de culoare și personalitate, combinând funcționalitatea cu un design atrăgător.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: poliester

Dimensiune: 175 x 140 cm

Detalii

SKU
PEUCV4131.50158288C
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.