Set de 2 lampi solare cu 120 LED-uri Mafiti, cupru, alb cald, 43 cm

48,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PX001JUUAP3

Descriere

Lămpile solare de grădină Mafiti sunt un set de 2 lămpi, fiecare având 120 de LED-uri, concepute pentru a îmbunătăți aspectul spațiului exterior și a oferi o gamă de beneficii pentru decorarea grădinii, curții și terasei.

Acestea au un design creativ care vă permite să le personalizați în funcție de preferințele dvs., cu sârmă de cupru flexibilă care poate fi modelată în diverse forme. Lămpile adaugă o notă de eleganță și creează o atmosferă magică pentru întâlniri și evenimente în aer liber.

De asemenea, sunt alimentate cu energie solară și se aprind automat în timpul nopții, asigurând o iluminare de până la 8-12 ore cu o încărcare completă. Acestea au două moduri de iluminare, constant sau intermitent, și au o funcție de memorie care să salveze ultimul mod ales.

Fiind alimentate cu energie solară, acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic și nu dăunează mediului înconjurător. De asemenea, clasificarea IP65 le permite să reziste în diverse condiții meteorologice, fie că este vorba de ploaie sau soare.

Instalarea este foarte ușoară, iar montarea la sol asigură stabilitate și ușurință în configurare. Echipa de serviciu clienți este foarte receptivă și promite să rezolve orice problemă în termen de 18 ore în zilele lucrătoare. 

Detalii;

Material: cupru

Culoare lumina: alb cald

Dimensiuni: 43 cm 

Detalii

SKU
PX001JUUAP3

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.