Set de 30 plasturi pentru fermitate si reducerea celulitei picioarelor Jesshiny, verde

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 12
Cod produs - SKU SX001PWKSGL

Descriere

Acești plasturi puternici, complet naturali, sunt formulați pentru a reduce aspectul celulitei prin stimularea circulației și drenaj limfatic, descompunerea depozitelor de grăsime din piele și creșterea elasticității.

Detalii: 

Culoare: verde

Perfecti pentru modelarea picioarelor

Autoadeziv: da

Pastă de pelin folosind formulă naturală pură de plante. Este absorbită prin piele, intră în sânge și ajută la stimularea metabolismului și la detoxifierea generală a organismului.

Când este aplicat pe zona afectată, plasturele creează un microclimat între piele și zona înconjurătoare. Acest mediu extrem de special promovează capacitatea naturală a pielii de a se vindeca, captează umezeala și ajută pielea cu celulită să se strângă și să se umfle.

Pentru o forma mai buna a corpului, indeparteaza celulita si tesuturile grase in exces depozitate in corpul tau pentru a intra in forma, este un ingredient incredibil si eficient pentru un produs facut pentru cei care doresc sa arda grasimea mai repede in mod natural .

Detalii

SKU
SX001PWKSGL

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.