Set de 30 seringi de masurare lichide Mitening, plastic, alb, 5 ml, 10,2 x 1,6 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 3
Cod produs - SKU PX001VY2IP7

Descriere

Material de înaltă calitate: seringă din plastic din PET și cântare imprimată, precum și cilindru transparent, pistonul de cauciuc se poate întinde și strânge ușor și este ușor de utilizat.

Citire clară: scala este ușor de citit și de văzut, ceea ce îmbunătățește acuratețea citirilor. Seringă, semne parțiale clare, îndrăznețe pe cilindrul de măsurare transparent, care asigură acuratețea utilizării. Cilindru foarte transparent cu gradare fixă pentru o lizibilitate ideală.

Etanșare bună: pistonul se mișcă fără probleme, inelul de cauciuc negru de pe piston asigură o etanșare etanșă, puterea de aspirație este puternică, iar seringa cu capac poate fi depozitată convenabil după utilizare.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: alb

Dimensiuni: 10,2 x 1,6 cm 

Capacitate: 5 ml

Detalii

SKU
PX001VY2IP7

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.