Set de 32 protectii pentru picioare mobilier YIMSGO, pasla/silicon, transparent/gri, 40 x 36 x 30 mm

29,25 Lei (TVA inclus) 45,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 22
Cod produs - SKU PX001LTZLMT

Descriere

Folosim silicon de înaltă calitate pentru a ne asigura că capacele picioarelor scaunului nostru sunt foarte elastice și nu se vor rupe în timp. Siliconul și pâsla sunt turnate într-o singură bucată, astfel încât pâsla nu se desprinde din silicon în timp. PROTECȚIA PODELEI Capacele picioarelor scaunelor noastre sunt foarte transparente, astfel încât scaunele nu numai că arată bine, dar evită și uzura podelei și zgomotul. Puteți să-l atașați la mese și scaune, scaune de bar, scaune de birou, canapele, scaune de terasă și picioare de masă.

Detalii:

Material; pasla/silicon

Culoare: transparent/gri

Dimensiuni: 40 x 36 x 30 cm 

Detalii

SKU
PX001LTZLMT

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.