Set de 33 accesorii pentru cabina foto Sospiro, PVC, multicolor

33,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 8
Cod produs - SKU PX001F2E7KT

Descriere

Setul de 33 accesorii pentru cabina foto Sospiro este fabricat din PVC și este disponibil într-o varietate de culori multicolore. Aceste accesorii sunt concepute pentru a anima și a adăuga distracție oricărei cabine foto sau stand de fotografii la evenimente speciale sau petreceri. Setul poate include măști, ochelari, peruci, buze mari, mustăți, pălării, cuvinte și alte elemente decorative care permit participanților să-și exprime creativitatea și să-și amintească cu plăcere de eveniment. PVC-ul este un material durabil și ușor de curățat, perfect pentru utilizarea repetată în diverse ocazii festive. Setul Sospiro de accesorii pentru cabina foto este ideal pentru a crea amintiri de neuitat și pentru a încuraja interacțiunea și distracția la petreceri.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: PVC

Numar piese: 33

Detalii

SKU
PX001F2E7KT

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.